Formulari de contacte

L'Àrea d'Urbanisme us ofereix el formulari següent per tal que podeu realitzar alguna consulta específica:

Escriviu el vostre nom i cognoms
Indiqueu el vostre DNI
Indiqueu la vostra adreça
Indiqueu la vostra població
Indiqueu el vostre telèfon de contacte
Escriviu la vostra adreça de correu electrònic
Indiqueu el tema
Escriviu la vostra consulta
Antispam
Generar una nova imatge Escriviu les lletres que apareixen a la imatge
Les dades personals recollides mitjançant aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat titularitat de l'Ajuntament de Palafrugell, creat per a la tramesa d'informació als usuaris. Només seran cedides o comunicades a altres persones amb el vostre consentiment previ. Teniu dret a sol·licitar l'accés a les vostres dades i, si és el cas, a fer-les rectificar i cancel·lar-les tot adreçant-vos per qualsevol mitjà a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Palafrugell.

Si a la vostra consulta hi voleu adjuntar algun fitxer, l'haureu de fer directament a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant les mateixes dades que en el formulari.

No s'admeten consultes que superin els aspectes puntuals o que per la seva resposta calgui analitzar una sèrie de documents o plànols. En determinats casos, caldrà presentar la consulta per escrit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o bé caldrà dirigir-se a l'Àrea d'Urbanisme dins els horaris establerts.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?