Treball a les escoles

Treball a les escoles

Durant el curs 2016/2017 es va treballat el tema del malbaratament alimentari a les escoles de Palafrugell. Es van realitzar xerrades, principalment amb els alumnes de 3er de primària. Podreu veure algunes de les fotografies que es van realitzar en el transcurs d'aquestes activitats.

Volem agrair molt especialment la col·laboració d'avis, àvies, pares i mares que ens van ajudar en l'activitat, explicant quina educació van rebre ells sobre la vàlua del menjar o què fan ara per no malbaratar-lo. Al final de l'activitat els alumnes de cada classe pensaven què podrien fer ells mateixos o com podrien ajudar a casa per evitar llençar menjar. Les aportacions i idees de cada escola les veureu reflectides dins l'apartat Idees per evitar el malbaratament.

I finalment volem agrair també la col·laboració dels pares que ens van fer arribar receptes de sobralles de reaprofitament. Una manera de compartir coneixements pel bé de tots plegats. Trobareu a l'apartat Receptari totes aquestes aportacions.

Durant els mesos de maig i juny de 2017 es van fer exposicions a les escoles amb els resultats d'aquesta activitat per tal de donar informació sobre el malbaratament alimentari a la resta de pares i alumnes de l'escola i alhora compartir el receptari elaborat i les idees per evitar el malbaratament alimentari. Durant el curs 2017/2018 es van tornar a repetir aquestes activitats pedagògiques.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons