Marcos Joana Bernal

Abril/Maig 2017
Agent de la Policia Local

Qui sóc?

Em dic Marcos Joana Bernal. Sóc Policia Local i fa aproximadament 23 anys que exerceixo les meves funcions a Palafrugell, les quals, els darrers 13 anys, a la Unitat de Policia Comunitària.

On treballo?

La meva tasca diària la realitzo a la zona centre i comercial de la nostra vila, en horari de matí i tarda, de dimarts a dissabte, i enguany serà el cinquè any que ho faig de forma ininterrompuda.

De forma molt resumida he de dir que les funcions que realitzo són les habituals d'un Agent de Policia; vigilància i prevenció, policia assistencial i coercitiva. Que com a policia comunitari, la feina al carrer la faig habitualment a peu, i intento en tot moment prestar un servei de proximitat, on les principals eines són: saber escoltar i procurar donar resposta ràpida als problemes i inquietuds dels ciutadans.

Per acabar, vull esmentar que de totes les funcions que realitzo a la zona centre, destacaria el contacte directe amb el sector comercial (mercat, botigues, bars, restaurants...) i el grau de confiança i col·laboració que hem aconseguit entre tots, aquests darrers anys.

Marcos Joana Bernal

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?