Roser Massaguer Malleu

Regidora delegada d'Hisenda, Benestar Social i Pla de Barris, Presidenta de la Comissió Informativa de Règim Interior i Hisenda

Palafrugell, 1957. Diplomada en ciències empresarials. Empleada de banca, professora classes de repàs. Voluntària a Gent Gran Palafrugell. Dins l'ambit associatiu de Palafrugell, ha sigut membre fundadora de la Coral Nit de Juny, Joventuts Musicals, i el Centre Excursionista Palafrugell. També ha col·laborat amb l'AMPA de l'escola Torres Jonama, les Carrosses i amb l'ANC. Regidora a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2015.

Hisenda: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la planificació econòmica, el pressupost i la seva execució, i l'elaboració de les ordenances fiscals i preus públics. També la gestió tributària i recaptatòria.

Benestar Social: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb les polítiques d'atenció social i d'igualtat. Inclou l'atenció a la infància, l'adolescència i a les famílies en risc d'exclusió, les polítiques relacionades amb la immigració, així com la inclusió social.

Pla de Barris: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Roser Massaguer Malleu

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?