Voluntariat i Participació per Palafrugell (VIP)

Un nou portal web

VIP és una plataforma en línia, promoguda per l'Àrea de Benestar Social i Ciutadania, que vol donar resposta tant a les necessitats expressades pels veïns i veïnes de la nostra vila que volen implicar-se i participar activament en la millora de l'entorn, com a les necessitats de les entitats que volen portar a terme els seus projectes.

VIP neix amb la voluntat de crear un espai de trobada entre una ciutadania compromesa i activa amb ganes de participar i el fort teixit associatiu de Palafrugell, format per més de 160 entitats amb múltiples projectes, serveis i activitats.

Des del lloc web vip.palafrugell.cat es posen en contacte les persones interessades en fer voluntariat o col·laboració amb alguna entitat, associació, fundació o amb alguna activitat de la vila o del barri, tant si és en l'àmbit social, cultural, mediambiental, lúdic, esportiu, veïnal o internacional.

El funcionament és molt simple: per una banda, les entitats que busquin voluntariat hi poden publicar les seves crides i, per altra, la ciutadania que vulgui fer voluntariat o col·laborar pot enviar les seves dades a la crida que més l'interessi.

Des de l'Àrea de Benestar Social i Ciutadania es vetllarà pel manteniment del portal web i s'oferiran formacions anuals a les entitats i als voluntaris (seguint el pla de formació del voluntariat de Catalunya). També es publicaran les notícies més destacades sobre voluntariat a la vila de Palafrugell.

Així doncs, VIP és un espai pensat per a les entitats, per a les persones voluntàries i per a la ciutadania en general, on s'accedirà a aquelles informacions (activitats, cursos, drets i deures, informació, notícies, etc) i serveis que els poden ser més útils per al desenvolupament i millora de la seva activitat.

Finalment, la plataforma VIP vol servir de reconeixement obert i públic a la tasca del voluntariat i de visibilització del conjunt del teixit associatiu de Palafrugell. Amb VIP esperem disposar d'una eina més per avançar cap a una vila més cohesionada i inclusiva.

Nou sistema d'avisos

Si voleu rebre avisos al vostre correu cada vegada que hi hagi una nova de crida de col·laboració o de voluntariat, només cal que us hi apunteu des del mateix web del VIP: vip.palafrugell.cat

Darrera actualització

dijous, 02 febrer 2017 09:31

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?