Posada en funcionament de la càmera de control d'accés al Passeig de Cípsela

A partir de l'1 de juny, en període de prova

Després de les obres de remodelació del Passeig de Cípsela de Llafranc, que varen tenir lloc l'any passat, l'Ajuntament va decidir canviar l'ordenació viària, determinant que únicament els vehicles autoritzats podrien accedir al passeig.

Per tal de poder efectuar un control d'aquesta situació, s'ha instal·lat recentment un sistema de videovigilància que controlarà els vehicles que hi tenen accés i que entrarà en funcionament l'1 de juny, en període de prova.

Durant aquest període de prova, els vehicles no autoritzats que accedeixin al passeig de Llafranc seran advertits però no sancionats. Quan finalitzi el període de prova, la data del qual serà anunciada pertinentment, els vehicles no autoritzats pel sistema seran denunciats per haver comès una infracció de trànsit.

Tots els veïns i veïnes del passeig, i altres persones que hi estiguin interessades i que compleixin els requisits per obtenir l'autorització d'accés (persones amb un local comercial a la zona, ja sigui de lloguer o de propietat, persones amb mobilitat reduïda, persones usuàries del port de Llafranc, empreses de serveis, empreses constructores, empreses proveïdores, etc.), cal que es donin d'alta al sistema mitjançant el tràmit següent:

Passeig de Cípsela de Llafranc

Darrera actualització

dijous, 17 maig 2018 14:39

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?