Oferta formativa de l'IPEP

Dirigida a persones que cerquen feina, empreses i comerços

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOMI) i de l'Espai Empresa i Emprenedoria, ofereix durant aquesta tardor una oferta formativa dirigida a persones que cerquen feina, empreses, persones autònomes i comerços.

Cerca de feina

Encara no tens correu electrònic? Comunica't!

El correu electrònic és una manera ràpida i efectiva per comunicar-te a nivell laboral i personal i és una eina molt útil per cercar feina. Si encara no en tens, o tot i tenir-ne no saps com fer-lo servir, apunta't.
Data: dimecres, dijous i divendres, 13, 14 i 15 de novembre
Horari: de 09.30 a 12.30 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Ús del Smartphone per la cerca de feina

El mòbil és una eina molt útil que ens pot ajudar a cercar feina. Inscriu-te al curs i aprendràs a utilitzar les principals aplicacions per fer arribar el teu currículum més lluny.
Data: dimecres, dijous i divendres, 20, 21 i 22 de novembre
Horari: de 09.30 a 12.30 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Xarxes socials, imatge professional i cerca de feina

Què són les xarxes socials? Com podem millorar la nostre imatge professional fent-ne ús? Quines són les més utilitzades? Visió global i pràctica per aprendre a utilitzar-les per la cerca de feina.
Data: dimecres, dijous i divendres, 20, 21 i 22 de novembre
Horari: de 09.30 a 12.30 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació


Destinat a empreses, persones autònomes i comerços

Fotografia per xarxes socials (4 h)

Crear, editar i dissenyar imatges de qualitat i que destaquin per a la publicació de contingut a pàgines web i canals socials, en el màrqueting digital l'anomenem Màrqueting de Continguts. Els continguts són el més important per guanyar visibilitat i reconeixement de les comunitats online. Els usuaris de xarxes socials volen que la fotografia sigui diferent, transmeti confiança i emocions i que identifiqui a la marca. Actualment és molt fàcil crear nosaltres mateixos les fotografies per a compartir amb les nostres comunitats, gràcies a l'avanç de la tecnologia i els dispositius mòbils.
Data: dimarts i dijous, 29 i 31 d'octubre
Horari: de 14.45 a 16.45 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Vols emprendre i no saps com fer-ho? (4 h)

Taller participatiu per a persones emprenedores amb o sense idea de negoci per a conèixer tots els passos que es necessiten per emprendre un negoci amb èxit. Descobreix els requisits que no pots oblidar-te, tot allò relacionat amb l'Agència Tributària i la Seguretat Social i, a més, resol tots els dubtes que tinguis.
Data: dimecres, 6 de novembre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Elabora un pla de promoció i difusió del teu negoci amb pocs recursos (4 h)

Quins són els principals eixos que cal tenir en compte per establir una millora en la projecció comercial. Diagnosticar la situació comercial del meu negoci i del meu sector. Aprendre a dissenyar l'estratègia de comercialització més adequada per al negoci, i les eines de màrqueting per potenciar la relació amb el mercat. Aprendre a elaborar un pla de màrqueting directe del negoci.
Data: diluns 11 de novembre
Horari: de 09.15 a 13.15 h
Lloc: Sala polivalent de la Biblioteca de Palafrugell

Whatsapp Business (4 h)

Coneix què és Whatsapp Business i quines diferències hi ha amb el Whatsapp tradicional. Configura i verifica el teu perfil d'empresa, envia missatges personalitzats a llistes i grups de contactes, respon automàticament quan no estiguis disponible i descobreix si els teus missatges es llegeixen o no.
Data: dimarts i dijous, 12 i 14 de novembre
Horari: de 14.45 a 16.45 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Instagram Shopping (4 h)

Tens Instagram i vols fer un pas més? Per què no vendre a través d'una de les xarxes socials amb més usuaris actualment? Amb aquest curs aprendràs a pujar els teus productes a Instagram i poder-los etiquetar a les teves publicacions perquè els usuaris puguin comprar-los còmodament. Una opció puntera i molt útil per afegir valor al teu negoci.
Data: dimarts i dijous, 19 i 21 de novembre
Horari: de 14.45 a 16.45 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació


Cursos organitzats amb la participació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Cursos de formació de l'IPEP

Inscripcions

És imprescindible inscriure's per participar en qualsevol de les activitats, trucant al 972 611 820, enviant un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé través del formulari d'inscripció

Darrera actualització

dijous, 17 octubre 2019 13:01

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons