Campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia

Teniu temps fins al 5 de maig

Cada hora, s'abandonen quatre animals de companyia al carrer o en centres i refugis. Si fem números, això vol dir un total de 30.000 animals abandonats cada any a Catalunya. I malauradament, la tendència és a l'alça, sobretot en temps de crisi.

La principal causa d'aquest volum d'animals abandonats és la manca de control sobre la seva natalitat. Per tant, és necessari plantejar la necessitat d'esterilitzar els animals que estan en mans de particulars.

És per això que la Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), amb el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa la campanya d'identificació i esterilització d'animals sota el lema Sóc responsable.

Mitjançant el lloc web de la campanya, qualsevol persona que tingui un gos, gat i/o fura a qualsevol població de Catalunya, pot inscriure-s'hi i rebre informació per fer l'esterilització a un cost reduït a diferents centres veterinaris.

Aquesta campanya s'allargarà des del 5 de febrer fins al 5 de maig de 2018 (ambdós inclosos). Cal tenir present que el gos, gat i/o fura ha d'estar identificat amb microxip -segons preveu la Llei de Protecció dels Animals-, i en cas que no ho estigui, serà requisit indispensable posar-li el microxip abans esterilitzar-lo.

Cartell de la campanya 'Sóc responsable'

Darrera actualització

dilluns, 19 febrer 2018 12:12

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?