Acollida de persones refugiades

Inventari de recursos per a l'acollida

En el Ple del passat 29 de setembre de 2015, l'Ajuntament de Palafrugell va aprovar una moció institucional de suport a l'acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània.

Per tal de coordinar els oferiments de tota mena que puguin arribar a títol individual, d'entitats o empreses, la Generalitat de Catalunya ha elaborat una fitxa unitària per recollir, de forma centralitzada a través dels ajuntaments, tots els recursos públics i privats oferts, de manera que el Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades disposi de la informació actualitzada en el total del territori català.

Els recursos que es poden necessitar són:

  • Materials: habitatges, equipaments residencials, espais formatius, etc.
  • Immaterials: formació i orientació per al treball; servei de traducció, interpretació o mediació intercultural; servei d'acompanyament personal, escolar o familiar; formació en idiomes o alfabetització; prestació de serveis de salut complementaris; realització d'activitats de lleure i esports, etc.

Des de l'Ajuntament us posem al vostre abast la fitxa d'inventari de recursos i, si voleu col·laborar, podeu portar-la emplenada a les oficines de Benestar Social, o bé enviar un missatge a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

També podeu enviar-nos les vostres dades a través del lloc web Voluntariat i Participació per Palafrugell (VIP), apartat Crides de col·laboració, i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d'omplir la fitxa.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 972 613 142 o bé dirigir-vos a les oficines de Benestar Social (ubicades a l'avinguda de Josep Pla, 3).

Grup de refugiats sirians

Darrera actualització

divendres, 15 abril 2016 14:58

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?